O&O CleverCache 6 Professional Bedava Lisans

Gönderen Pelikan®




Ürün Açıklaması:

O&O CleverCache Professional, Windows XP, Windows 2000 ve Windows NT için Dosya Önbellek Yönetim aracıdır. Program kurulduktan sonra sistem performansında inanılmaz bir artış olur: Sistem hızınız herhangi bir donanım değişimine ihtiyaç duymaksızın iki katına kadar çıkabilir. Kurulumu takiben herhangi bir konfigurasyona ya da sistemi yeniden başlatmaya ihtiyaç yoktur. Toplam 5 dakika içerisinde Windows XP/2000/NT sisteminizin kullanılmayan kaynaklarını devreye almanız mümkündür.


Ürün Özellikleri:

Dosya Önbelleği büyüdükçe uygulamaları çalıştırmak için gereken bellek miktarı azalır. Sonuç gözle görülür bir performans düşüşüdür. Oysa kullanılmayan bellek alanları NT’nin page file isimli dosyasına rezerve edilir ki, bu da yeni bellek ihtiyacı olduğunda disk üzerinde sizi yavaşlatan okuma/yazma işlemi demektir.

O&O CleverCache Professional, size Windows tarafından reserve edilen belleği gerektiğinde kullanılmak üzere geri sunar ve sisteminizde inanılmaz bir performans artışı sağlar.


Sistem Gereksinimleri:
Intel® Pentium® 200MHz veya üzeri işlemci
64 MB Bellek
30 MB boş disk alanı
VGA ekran kartı (min.800x600 256 renk)

Yazılımı yasal olarak bedava kullanmak için buradaki formu doldurun.Mail adresinize gelen lisansı yazılıma girerek bedava indirebilir ve kullanabilirsiniz.

indir


Bu yazı Salı, Haziran 30, 2009 tarihinde eklendi ve kategorisinde arşivlendi. Siz de yorumunuzu ekleyebilirsiniz ve isterseniz sonraki yanıtlara abone olabilirsiniz; Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom) .

0 yorum yapıldı

..

takipteyim...

My BlogCatalog BlogRank View blog authority Add to Technorati Favorites Bu blog BloggerV.com üyesidir.